Online/HYBRIDE/Op locatie  

Over therapie

Bij GGZ voor elkaar passen we ons aan de behoeften van de patiënten en proberen we hen zo goed mogelijk te helpen. Tijdens de psychotherapie is regelmaat belangrijk om de juiste resultaten te behalen. Om het onze patiënten gemakkelijker te maken, bieden we volgende therapieën aan: online, hybride en stationair. We hopen dat het dankzij deze oplossing voor patiënten veel gemakkelijker zal zijn om frequent bij therapiesessies aanwezig te zijn.

De basis van het therapeutisch proces is de houding tegenover de verandering die de patiënt samen met de therapeut tot stand brengt. Het doel van de therapie is om nieuwe adaptieve gedragingen en overtuigingen aan te leren om alledaagse problemen het hoofd te bieden.

Psychotherapie is onderverdeeld in diagnostische en therapeutische stadia.

Het exacte verloop en de duur ervan zijn afhankelijk van de individuele situatie van de patiënt. Er kan echter een algemeen schema worden onderscheiden dat van toepassing is in de beginfase van de therapie. Meer informatie hierover vindt u in het tabblad https://ggzvoorelkaar.nl/pl/informacje/ .